divendres, 28 de setembre del 2012

Des de Kirton

Boston (Lincolnshire)
Justament ara que els focus de mig món es centren en els esdeveniments que ocorren prop de casa nostra, he decidit marxar. Ja ho tenia ideat des de fa un temps però han estat aquestes últimes setmanes, les definitives. Els pròxims nou mesos els passaré amb un família britànica, a la seva casa de Kirton, un barri residencial situat a 5 minuts de Boston (UK) i a 2 hores de Londres. El Google maps el situa a la costa est d'Anglaterra, prop del mar, tot i que jo encara no l'he pogut ni olorar, ni sentir, ni veure. Vaig arribar dimarts, amb una hora més de son, de nervis i de timidesa. No plovia quan l'avió va aterrar però si quan vaig començar a estar instal·lada.
A Kirton faig d'au pair de dilluns a divendres, els mateixos dies que aniré al Boston College i que aprofitaré per anar al gimnàs. I els dissabtes i els diumenges pretenc descobrir Gran Bretanya.
És difícil saber si som al lloc que toca o si enguany hauria d'haver quedat. M'agradaria ser a Catalunya en un moment històric però també a Mallorca amb la meva gent. Des de Kirton intentaré ser una mica a les dues bandes, aprofitar l'experiència i no perdre el temps. Aquí em diuen cada dematí: Are you ready? I si, estic preparada per començar el dia, l'aventura i aquest blog. 
 

2 comentaris:

  1. Darling! quin plaer poder seguir i saber una mica més el teu dia a dia com a au pair i com a anglesa! una besada molt, molt grossa! ahh, i pensa a actualitzar sovint el blog, d'acord? ja saps que per aquí som molts xafarders i volem saber notícies teves :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agradarà que ho llegeixis! I miraré de dur un bon ritme. Gràcies darling

      Elimina